Warning: A non-numeric value encountered in /home/evratico/public_html/dograma-ceni.com/catalog/model/bossblog/blogtagcloud.php on line 43Warning: A non-numeric value encountered in /home/evratico/public_html/dograma-ceni.com/catalog/model/bossblog/blogtagcloud.php on line 43 Боядисване по RAL
Преди да разгледате нашия сайт, моля, приемете нашите правила за "Бисквитките"(Cookie)
Боядисване по RAL

Боядисване по RAL

Праховото боядисване е нов и иновативен метод за избор на различен цвят дограма

Праховото боядисване е нов и иновативен метод за избор на различна алуминиева дограма , различна от стандартните дървесни имитации. С него може да придадете на жилището си един нов и цветен облик. Праховото боядисване намира приложение за покрития, устойчиви на външни атмосферни условия: алуминиева дограма, алуминиеви врати, алуминиеви парапети, алуминиеви профили за комарници и други.

Тези полимерни прахове са съставени на база висши полиестерни смоли и притежават най-висока степен на устойчивост спрямо ултравиолетовата светлина, както и много добри физични и механични показатели – висока еластичност и устойчивост на удар, сила на изтегляне и драскотини; не губят гланца си от периодичната смяна на климатичните условия, не жълтеят и не придобиват матиращ цвят даже и при продължителен период на експлоатация.