Преди да разгледате нашия сайт, моля, приемете нашите правила за "Бисквитките"(Cookie)

За нас

Какво?

ПВЦ Дограма Пловдив ООД е на пазара от 10 години, за да направи дома или работното Ви място по-уютни, топли и сигурни. Ние сме специализирани в изработка и монтаж на PVC и алуминиева дограма. Извършваме експресен ремонт на дограма, строителни и довършителни дейностни. Висококачествените продукти и услуги, които предлагаме, повишават топлоизолацията и енергоефективността на помещението. Може да научите за нас от интернет, от реклама или от съседа си - доволните ни клиенти не се свенят да ни препоръчат.

Как?

Правим всичко с ентусиазъм и професионализъм. Обвързваме се с цялостното обслужване на клиентите си от първоначалната консултация, през изпълнението и не спираме, докато не видим удовлетворената усмивка на клиента. Предлагаме безплатен оглед и консултация както в офисите си, така и на място на обекта, като предлагаме най-доброто решение и оптимална комбинация между качество и цена. В предлаганите от нас услуги се включват боядисване, шпакловка, ВиК, къртене и ремонт на баня. Марките PVC дограма, с която работим, се ползват с най-добро име и гаранция за качество в цяла Европа и света. Можете да заложите на нас и за алуминиева дограма, както и да получите консултация кой от двата варианта е по-подходящ специално за Вас.

Кой?

В ПВЦ Дограма Пловдив ООД залагаме на отговорността и професионалното отношение към това, което правим. Нашите служители не са просто хора с диплома. Всеки от тях преминава през специална система за вътрешнофирмено обучение и е стимулиран постоянно да усъвършенства знанията и уменията си в областта, в която работи. Екипът ни е пълен с енергични и способни хора, които прегръщат възможностите като служители, но не забравят и гледната точка на клиента и колко е важно задоволяването на нуждите и желанията му, дори най-нестандартните.