Warning: A non-numeric value encountered in /home/evratico/public_html/dograma-ceni.com/catalog/model/bossblog/blogtagcloud.php on line 43Warning: A non-numeric value encountered in /home/evratico/public_html/dograma-ceni.com/catalog/model/bossblog/blogtagcloud.php on line 43 3D Прозорци
Преди да разгледате нашия сайт, моля, приемете нашите правила за "Бисквитките"(Cookie)

3D Прозорци

Комфортно проветряване

с новите прозорци на Ролпласт:
За сигурен дом.

Това е ново: 3D прозорецът отваря крилото, 6mm успоредно пред касата по целия периметър на прозореца. Образуването на плесен и появата на досадни насекоми се избягват,чрез щадящо проветряване. Едновременно прозорецът е частично отворен за микро-вентилация,и напълно затворен по отношение на сигурността. Защита от взлом и пестене на енергия в едно! Най-добри условия за вентилация при всякакво време. Вашият 3D прозорец позволява освен обикновено отваряне и защитеното паралелно отваряне на прозореца. Чрез леко завъртане на дръжката, крилото на прозореца се изнася 6 mm успоредно
пред касата по цялата обиколка. Всестранния, тесен вентилационен процеп позволява енергоспестяващо и ефективно проветряване на помещението без създаване на течение. Докато при обичайното наклонено положение на прозореца може да навлезе дъжд, това се избягва чрез паралелното отваряне дори и при буря. Изпитайте надеждното проветряване с новия 3D прозорец на Ролпласт.

Насекомите остават отвън.

Толкова е лесно.

Новият прозорец на Ролпласт го прави възможно: Дръжте насекомите далеч ден и нощ. 3D прозорецът отваря крилото на 6 mm успоредно от касата, което предотвратява влизането на насекоми в къщата.

Никога повече плесен.

Много повече свеж въздух - в съчетание с противовзломна защита.

Плесента между четирите стени вече е останала в миналото. Новият 3D прозорец позволява постоянно проветряване, без помещението ненужно да се охлажда. И тъй като отвореният прозорец е защитен срещу кражби, е възможно да се проветрява непрекъснато и при по-продължително отсъствие.

Пестене на енергия при проветряването.

Дори при отворен прозорец - енергийните разходи намаляват.

Дали отоплявате с парно или с климатик: гарантиран свеж въздух без екстремни загуби на температурата, пести енергия и пари! Непрекъснато здравословен климат в помещението благодарение на надеждно проветряване. Толкова е ле?но да се пести.

Без страх от кражби.

Лесно, надеждно и сигурно проветряване.

Ние предлагаме нещо сигурно срещу крадците: новият 3D прозорец на Ролпласт отваря прозореца по целия периметър на 6 mm от касата и въпреки това устоява на всички опити за кражба до клас на устойчивост RC2! Предпазните елементи на Winkhaus, изработени от подсилена стомана пазят дома Ви от всеки крадец.

Повече спокойствие когато спите или работите.

Проветряване въпреки смущаващите външни шумове.

Тесният въздушен процеп на успоредно отворения прозорец намалява досадните външни шумове с почти 30% повече в сравнение с традиционното двуосово отваряне.
Позволете си повече спокойствие и концентрация с новия 3D прозорец на Ролпласт.

Наслаждавате се на естествен климат

в помещението без високи загуби на енергия.

Паралелно отварящият се прозорец за проветряване на Ролпласт е оборудван с нова патентована система на отваряне предлагана от Winkhaus. Тя разкрива на потребителя нов приятен климат. Радвайте се на свеж въздух, по всяко време и без високи енергийни загуби. Постоянното лесно проветряване, предварително леко затопля или охлажда навлизащия в помещението въздух.

Допълнителни аргументи за 3D прозорец

От всички страни на прозореца са заложени предпазни стоманени елементи, които затрудняват изваждането на крилото на прозореца от крадци. Освен това, отвореното положение не се забелязва отвън. Така се осигурява непрекъснато и надеждно оптимално проветряване. Промишлени сгради сега могат да се проветряват през нощта. Но също и бани, кухни или изби получават възможност за безопасно постоянно проветряване, което до сега не е съществувало.

Освен това точно през зимата подаването на свеж въздух в жилищните помещения струва ценна отоплителна енергия. При 3D прозореца свежият външен въздух навлиза по-бавно и по- равномерно в помещението и същевременно се затопля до стайната температура. Енергийните загуби са значтелно по- ниски, отколкото при двуосово отворен прозорец. Впрочем също и при помещения с климатик, в които само през нощта може да се подаде свеж въздух, преди на сутринта отново да бъдат затворени.
наклонен
прозорец
3D прозорец
Обмен на въздуха
Лесно обслужване
Енергоспестяващо
Възпрепятстване на
кражбите чрез взлом
По-добра шумоизолация
По-добра защита
от силен дъжд
Защита от насекоми
Защита от нежелано
излизане на
домашни животни
Температурна загуба2°С/10 мин0.5°С/10 мин