Warning: A non-numeric value encountered in /home/evratico/public_html/dograma-ceni.com/catalog/model/bossblog/blogtagcloud.php on line 43Warning: A non-numeric value encountered in /home/evratico/public_html/dograma-ceni.com/catalog/model/bossblog/blogtagcloud.php on line 43 10 Причини да сменим дограмата
Преди да разгледате нашия сайт, моля, приемете нашите правила за "Бисквитките"(Cookie)
10 Причини да сменим дограмата

10 Причини да сменим дограмата

Ако търсите дограма за дома Ви

Ако търсите дограма за дома Ви, то значи или сте новодомец или пък просто искате да смените старите прозорци, които отдавна са давали най-доброто. Преди да вземето каквото и да е прибързано решение, подгледнете по-долу изброените причини , поради които ние мислим,че трябва да обърнете сериозно внимание на ПВЦ прозорците с двоен и троен стъклопакет.

1. Предвид постоянно нарастващите сметки за ток, вода, парно е важно ,че монтирането на ПВЦ дограма ще смекчи сериозно месечните Ви сметки. Качествените ПВЦ профили са ефективни и за даден период от време ще се уверите в разликата на сметките, които плащате за отопление и охлаждане на вашия дом.

2. Добър двоен или троен стъклопакет ще подпомогне дограмата Ви за увеличаване на термичната ефективност и ще добави по-голяма сигурност на Вашия дом, тъй като разбиването на един такъв стъклопакет не е толкова проста задача, както би могло да стане при единично стъкло. Хубавият стъклопакет, не само ще добави допълнителна топлина в жилището Ви през зимата, но може да предпазва всички живущи в него и цялото Ви обзавеждане от вредните лъчи на слънцето.

3. Освен здравите стъклопакети, когато става въпрос за сигурността на Вашия дом, то ПВЦ профилите са много здрави и устойчиви и са снабдени с отлични заключващи системи и обкови, като по-този начин се затрудняват значително повече „кандидат – нарушителите“

4. По –малко шум - спестявате шума от косачката на съседа, лаещите кучета, шумните празненства. Новите стъклопакети изолират и идващите звуци от Вашия дом.

5. ПВЦ дограмата изисква минимална поддръжка от времето когато я монтирате до времето, когато решите да я подмените отново. Тъй като средната продължителност на живота на ПВЦ дограмата е около 30 години, то за Вас отстава предостатъчно време.

6. Многообразието на цветовата гама, която може да използвате за ПВЦ дограмата си е практически неограничена и може да се използва за всички разновидности на тези профили. Що се отнася до ПВЦ с цвят златен дъб, орех или други дървесни разновидности, то тя визуално почти не се различава от истинската дървена дограма.

7. В много случаи качествената ПВЦ дограма ще Ви излезне по – евтино, отколкото дървена такава със същия термичен коефициент.

8. ПВЦ дограмата се изработва и монтира по – лесно , заради природата на самия материал, който естествено е по – мек и гъвкав от алуминия.

9. ПВЦ профилите са екологичнои чисти като продукт. Те подлежат на рециклиране и са безопасни за околната среда.

10. Повишаване на стойността на Вашия дом - новите прозорци биха добавили 125 % от тяхната цена към стойността на жилището.